Παραλίες - Ξενοδοχείο Στέλλα στη Νάξο, Αγία Άννα
Online Κράτηση
Αναζήτηση
corner corner

Οι Καλύτερες Παραλίες

Η Νάξος προσφέρει μια απίστευτη ποικιλία απο παραλίες με πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά. Μερικές είναι οργανωμένες και προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση για ολόκληρη την οικογένεια ενώ άλλες είναι ανέγγιχτες και προσφέρονται για εξερεύνηση. Ο Άγιος Προκόπιος, η Αγία Άννα, η παραλία της πλάκας και ο Ορκός αποτελούν διαφορετικές παραλίες οι οποίες συνεχίζονται ως μια ενιαία ακτή και χωρίζονται μόνο απο μερικούς βραχώδεις σχηματισμούς και ένα λιμανάκι.

Ο Άγιος Προκόπιος είναι μια μακριά αμμώδης παραλία, ιδανική για όλη την οικογένεια. Κομμάτι της παραλίας είναι οργανωμένο ενώ το υπόλοιπο είναι παρθένο παρά τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών που δέχεται κάθε χρόνο. Μαζί με ένα ευχάριστο μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά, μπορείτε να περιηγηθείτε στα διάφορα μαγαζάκια και εστιατόρια της γύρω περιοχής. Ο Άγιος Προκόπιος είναι εύκολα προσβάσιμος με λεωφορείο απο την Χώρα.

Η Αγία 'Αννα είναι η φυσική συνέχεια της παραλία του Άγιου Προκόπιου και η δεύτερη σε συνέχεια παραλία της ακτης π0ου απλώνεται στην δυτική Νάξο. Ακολουθώντας την γραμμή του Άγιου Προκόπιου, η Αγία Άννα είναι και αυτή μια παραλία με άμμο και μερικώς οργανωμένη. Μπορείτε να την βρείτε εύκολα με λεωφορείο.

Η παραλία της Πλάκας είναι η συνέχεια της Αγίας Άννας και όπως και οι άλλες είναι μακριά και αμμώδης. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της παραλίας έιναι η παρθένα ομορφιά της και τα μεγάλα φλάτ βότσαλο που υπάρχουν διάσκορπα στην άμμο, κάνοντάς το έδαφος πιο ποικίλο.

Ο Ορκός ακολουθεί την παραλία της Πλάκας. Η παραλία αυτή είναι διάσημη για τις μικρές σπηλιές που διαθέτει καθώς και για τους λοφίσκους που παίρνουν μια κόκκινη απόχρωση και τονίζουν την όμορφη αντίθεση με την άμμο. Η παραλία είναι ήσυχη και ανέγγιχτη και ελαφρώς απομακρυσμένη, κάνοντάς την έτσι μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν την ηρεμία. Οι επισκέπτες έχουν επίσης την δυνατότητα να κάνουν winsurfing χάρη στα μεγάλα κύματα που προκαλούν οι δυνατοί άνεμοι στην περιοχή.

Το κατάλυμά μας βρίσκεται στην παραλία της Πλάκας.

corner corner